Kõige rohkem on seni pileteid müüdud Poolas ja veidi üllataval moel ka Kreekas – üle kümne tuhande. Rzeszówi Resovia ja Gdanski meeskonna kolmandat kohtumist jälgis 10 169 pealtvaatajat. Kolmandat korda nelja aasta jooksul tuli maa meistriks Resovia, kirjutab volley.ee.

Üldse esimest korda kuldmedali võitnud Saloniki PAOK alistas Kreeka finaalseerias mängudega kolm-null 27-kordse meistri Piraeuse Olympiakose, publikuhulgaks loeti täpselt kümme tuhat. Hispaania meister on alles selgumas, Almeria Unicaja juhib Terueli vastu kaks-null. Pealtvaatajate arvuks märgiti teises mängus ümmargune 800, esimese mängu numbreid teada ei antudki.

Venemaal oli pealtvaatajaid kuni 4600, Prantsusmaal selgitatakse alles finaliste, praegu on publikut olnud maksimaalselt 3026, aga võib kindel olla, et see number kasvab.

Sama võib öelda Itaalia ja Belgia kohta, mõlemas ei ole seitse-kaheksa tuhat võrkpallifänni haruldus. Finaali tõusis esimesena Modena, tema vastaseks kerkib kas Trentino või Perugia. Berliin mahutas Euroopa Meistrite finaalis üle kümne tuhande inimese, Friedrichshafeni tribüünidele oodatakse 3. mail üle kaheksa tuhande vollesõbra – üldseis on kaks-kaks. Belgias juhib Roeselare Knack ASSE/Lenniki vastu kaks-üks.