Võitjapoolel kogus suurima saagi Noora Kosonen (20 p), punkt vähem läks kirja ukrainlannast võõrabi Olena Koziriatskale. Palju õnne, naabrid! Mitte kunagi varem pole Soome naiste võrkpalliklubi euroskarikavõistlustel poolfinaali pääsenud. On kommentaatoreid, kes peavad Salo naiskonna saavutust Soome naiste võrkpalli parimaks saavutuseks läbi aegade.

Nelja parema hulka jõudnud Viestit ootab nüüd ees kaks kohtumist Krasnodari Dünamoga, Venemaa superliigas viiendal kohal oleva naiskonnaga. Dünamo sai jagu Ankara ISC-ist 3:0 ja 3:1. Esimene poolfinaalmäng peetakse kas 26. või 27. veebruaril Krasnodaris, niisiis saab Viesti otsustavas faasis veel kord oma publiku imettegevale toetusele loota. Eile kogunes Salohalli üle tuhande pealtvaataja.

Teise poolfinaalpaari moodustavad Hamburgi Aurubis ja Piacenza Rebecchi. Saksa naiskond oli kaks korda kolm-null üle Bukaresti CSM-ist ja Itaalia klubi Rochevill`e Le Cannet`st kolm-kaks ja kolm-üks. Ka finaalmängud peetakse Challenge sarjas kodus-võõrsil põhimõttel.