Taani võõrustas Poola meeskonda ja pidi mõlemas mängus lahkuma platsilt 0:3 kaotusega. Esimeses matšis teenisid taanlased vastavalt 22, 21 ja 14 ning teises 15, 19 ja 16 punkti. Veidi rohkem tasavägisust pakkusid Austria ja Iisraeli mängud, kuid siingi said austerlased mõlemas kohtumises kolme punkti väärilised võidud.

Esimeses matšis oli austerlaste loots Michael Warm sunnitud juba avageimis mängijatega vangerdama, kuna meeskonna põhidiagonaal Thomas Zass sai vigastada. Teda asendanud Thomas Tröthann osutus aga tõeliseks jokkeriks. Ta tõi kohtumise parimana 20 punkti ja jäi 16-ga plussi, palluri rünnakuprotsent oli samuti suurepärane. Tröthann lõi 21 tõstest punktiks koguni 15 ehk 71 protsenti. Kohtumise võitis Austria 3:0 (18, 22, 19). Teises matši võitis Austria 3:1 (22, 18, -24, 20), Tröthannilt taas 20 punkti, kirjutab volley.ee.

Saabuval nädalalõpul kohtuvad meie alagrupis Poola ja Austria ja Iisrael võõrustab Taanit. Eestlaste pilgud on loomulikult pööratud aga Pärnu suunas, kus me võõrustame reedel kell 21:00 ja laupäeval kell 20:00 Makedooniat. Kohtumise pääsmed on müügis Piletilevis ja neid saab osta SIIT.

Kindlasti tasub vollehuvilistel osta pääsmed eelmüügist, sest need tagavad sissepääsu nii reedesele kui ka laupäevasele kohtumisele. Täispileti hind eelmüügist on kümme eurot, sooduspääse õpilastele, üliõpilastele ja pensionäridele viis eurot. Saalist ostes maksavad piletid samuti kümme ja viis eurot, ent need tagavad sissepääsu vaid ühel mängupäeval.