Kolmegeimilises finaalmängus olid turniiril kõik seitse vastasseisu võitnud Gibb ja Patterson tulemusega 2:1 (16, -9, 9) paremad Brasiilia võistkonnast Pedro Solberg Salgado ja Bruno Oscar Schmidt. Pronksmedali võitlesid välja brasiillased Ricardo Alex Costa Santos ja Álvaro Morais Filho, kes pronksimängus saavutasid kindla 2:0 (12, 10) paremuse Poola paari Michal Kadziola ja Jakub Szalankiewicz üle.

Eelmisel nädalal peetud MK-sarja avaetapil võitmatuks jäänud Sean Rosenthal ja Philip Dalhausser leppisid seekord üheksanda kohaga. Huvitava faktina on mõlemad käimasoleva hooaja maailmakarikasarja võistlused lõppenud duo üldvõiduga, kes varem koos mänginud ei ole - nii Rosenthal - Dalhausser kui Gibb - Patterson ühendasid jõu alles käimasolevaks aastaks, kuid edu ei lasknud kaua oodata.

Londoni olümpiavõitja Julius Brink ja temaga teist võistlust koos mängiv Sebastian Fuchs on saavutamas järjest paremat hoogu, kui eelmise nädala 17. koht vahetati Shanghais viienda vastu. Play-offi otsustavas mängus pääsemaks poolfinaali jäid Brink ja Fuchs tasavägises heitluses 0:2 (-19, -20) alla Pedrole ja Brunole.

Sarnaselt hooaja avaetapile osales Shanghai põhiturniiril kaks Läti võistkonda. Janis Smedins ja Aleksandrs Samoilovs saavutasid üheksanda ning Janis Peda ja Martins Plavins 17. koha. Eesti esipaar Kristo Kollo ja Rivo Vesik kahel esimesel MK-etapil võiduni jõudnud ei ole, kui kvalifikatsiooniturniiri avaringis on tunnistatud vastase paremust. Maailmakarikasarja tasemel järgneb Shanghai etapile väikene paus, kui Argentiinas peetav hooaja kolmas turniir algab 22. mail.