A-grupi viimastes mängudes võitis Prantsusmaa Itaaliat 3:1 ja seni võiduta püsinud Rumeenia oli sama skooriga üle Portugalist. Viimase edasipääsu koha nimel rullus lahti täiesti uskumatu stsenaarium: Rumeenial, Portugalil ja Kreekal on kõigil üks võit, kõigil on kolm tabelipunkti ja kõigil ka geimide vahe 5 : 13. Ja nagu sellest veel vähe, siis Kreeka ja Portugal olid ka „väikseid” punkte võrdselt teeninud – 386. Otsustavaks sai see, et Portugal oli viie kohtumise jooksul vastasel andnud 433 silma, Kreeka 432. Oleks Portugal täna geimides saanud Rumeenialt kaks punkti enam, pääsenuks nemad edasi.

Grupi võitis Prantsusmaa, Itaalia ja Bulgaaria ees.
Standings provided by Sofascore LiveScore


C-grupis on samuti kõik mängud peetud. Soomlastel oli täna selg vastu seina, Türgi vastu tuldi välja 1:2 kaotusseisust, võites otsustavad geimid 25 : 23 ja 15 : 12. Teises tänases matšis lõi Venemaa Sloveeniat 3:0.

Venemaa võitis grupi täiseduga, Sloveenia oli kolme võiduga teine, kahe võiduga riikidest pääsesid edasi Türgi ja Soome, vahvalt üllatanud Makedoonia pidi hoolimata võitudest edasipääsust suu puhtaks pühkima.
Standings provided by Sofascore LiveScore


Seega 1/8-finaalides lähevad vastamisi Prantsusmaa ja Soome, Itaalia ja Türgi, Bulgaaria ja Sloveenia ning Venemaa ja Kreeka.

B- ja D-grupis on veel lahtisi otsi. B-grupis võitis Serbia täna 3:0 Belgiat ja Saksamaa samuti kuivalt Slovakkiat. Serbia, kellel seisab homme ees veel kohtumine Austriaga, on juba esikoha kindlustanud, Belgia on teine ja Saksamaa kolmas. Homme kohtub Saksamaa Hispaaniaga, võit viiks hispaanlased slovakkide asemel neljandana edasi.
Standings provided by Sofascore LiveScore

D-grupis said tšehhid täna 3:2 jagu hollandlastest ja Eesti kaotas teatavasti 0:3 Ukrainale. Eeldades, et ülikindlalt mänginud Poola võidab homme Ukrainat, on esikolmik Poola, Holland, Ukraina. Neljandast kohast hoiab kinni Tšehhi, Montenegro vajab nende välja puksimiseks homses omavahelises matšis 3:0 või 3:1 võitu.
Standings provided by Sofascore LiveScore


Seega siit terendavad järgmised 1/8-finaali paarid: Serbia – Tšehhi/Montenegro, Belgia – Ukraina, Saksamaa – Holland, Slovakkia/Hispaania – Poola.