Turniiri jooksul kaotasid Nõlvak ja Graumann ühe kohtumise, kui põhiturniiri kolmandas ringis jäädi geimidega 0:2 alla Eliise ja Anett Hollasele, kirjutab volley.ee. Pärast veerandfinaali võitu Kadi ja Kaia Mägi ning poolfinaaledu lätlannade Liva Sola ja Sanra Emsina üle, avanes Graumannil ja Nõlvakul võimalus revanšiks. Paraku lõppes finaalmatš Eliise Hollase vigastuse tõttu aga juba Graumann/Nõlvaku avageimi 6:3 eduseisul.

Meesteturniir kujunes suvepealinna rannas suuresti lõunanaabrite peoks. Ainsa Eesti parina pääsesid nelja parema sekka Aleksei Povjakel/Maksim Petrov, kes alistasid täna esmalt veerandfinaalis 2:0 (21:11, 21:18) Hindrek Pulga ja Ronald Järve. Poolfinaalis tuli aga lõunanaabrite Toms Smedinsi ja Viktors Korzenevicsi kindlat paremust tunnistada. Lätlased võitsid avageimi 21:13 ja teise 21:12. Veerandfinaalis olid Smedins/Korzenevics lõpetanud Tartus toimunud sarja avaetapi võitnud Karl Jaani ja Rain Raua turniiri.

Kolmanda-neljanda koha mängus olid Petrov ja Povjakel 2:0 (21:17, 21:19) üle Sandris Andrejevs/Girts Glazersist.

Pärnu etapi võitsid turniiri puhaste paberitega läbinud Rihards Finsters/Edgars Točs, kes olid finaalmatšis kaasmaalastest paremad 21:12 ja 21:13.

Ühtlasi tundub suvepealinna rand Finstersile ja Točsile hästi sobivat, sest turniirivõiduga lahkusid nad ka eelmisel aastal toimunud Oakley Cup'ilt, kus finaalmängus alistati Oliver Venno ja Robert Täht. Teise Premium 7 Grand Prix sarja etapivõidu noppisid Finsters ja Točs mullu Pirita rannas.