Tallinna Ülikool asus koduväljakul toimunud kohtumist Võru naiskonna vastu 25:22 geimivõiduga juhtima, kui kolmes järgnevas geimis olid paremad võrulannad - TLÜ kogus vastavalt 11, 13 ja 19 punkti, kirjutab volley.ee. Tavapäraselt vedas Võru esinduse mänguvankrit Margot Pähn, kes panustas võitu koguni 26 punkti. Brita Saare lisas võitjatele 15 ning Heleene Hollas ja Helena Lemmats võrdselt 11 punkti. Raili Kont-Kontson kogus koduvõistkonna poolel 17 ja Silja Ostrov 12 punkti.

Võru naiskond oli efektiivsem rünnakul (46%-26%) ja edukam pallingu vastuvõtul (49%-35%). Samuti saavutati serviässadest viisteist punkti TLÜ kaheksa vastu. Blokipunktide arvestuses jäi pealinna esindus 5-8 alla.

Võõrsil mänginud Eeden vajas võitmiseks vaid üht tundi, kui Audentese SG/Noortekoondisele loovutati geimides vastavalt 14, 20 ja 6 punkti. Laura Reiter panustas tartlannade võitu 11 ja Elis Vennola 10 punkti. Kristiine Miilen ja Gertu Vider lisasid külalistele võrdselt 8 punkti. Noortekoondise resultatiivseim mängija oli üheksa punkti kogunud Hanna Pajula. Lili Võrk toetas võõrustajaid kuue ja Renate Pikk viie silmaga.

Turniiritabeli tipus püsib jätkuvalt tiitlikaitsja Kohila Võrkpalliklubi, kes on kogunud täisedu 18 punkti. TTÜ-l on teisena neljast vastasseisust kirjas 9 silma. TLÜ, Eeden ja Võru on saavutanud kuus punkti. Noortekoondis ei ole nelja kohtumisega punktiarvet veel avanud.

Lõppeva kalendriaasta viimane naiste Meistriliiga mäng toimub 16. detsembril TTÜ Spordihoones, kus TTÜ võõrustab Noortekoondist.