Eestlased läksid avageimis 7:4 juhtima, kuid pärast probleeme pallingu vastuvõtul ja rünnakute realiseerimisel kaotati avageimi 19:25 ja teine 15:25. Kolmadas geimis tulid eestlased mängu tagasi, juhtisid 23:20 ning diagonaalründaja Oliver Vennol avanes 24:23 eduseisul ka geim resultatiivse rünnakuga lõpetada, kuid kokkuvõttes kuulus ka kolmas geim türklastele, vahendab volley.ee.

Eesti meeskonna resultatiivseim oli täna Oliver Venno (11 punkti, efektiivsus +6), Ardo Kreek tõi meeskonnale 10 (+7) ning Keith Pupart ja Robert Täht 6 silma. Türgi olid Eestist parem nii rünnakul (58% - 48%), vastuvõtul (51%-44%) kui blokis (8-3).

Koondise kapteni Kert Toobali sõnul alustati tänast mängu hästi, kuid kohtumise edenedes jäädi hätta planeeriva servi vastuvõtuga - sellest tulenevalt hakkasid vastased pommitama just planeeriva serviga ning see muutis Eesti koondise seisu raskeks. Toobal polnud rahul ka blokiga, öeldes et käte vahelt löödi meeletu kogus palle.

"Alustasime turniiri halvasti ja homme on ees ootamas veel raskem vastane. Tahaks turniiri lõpetada positiivsemas seisus, kui praegu oleme," sõnas Toobal.

Laupäeval on Eesti vastaskes korraldajamaa Saksamaa ning pühapäeval Horvaatia. Saksamaa võitis täna Horvaatiat 3:0 (25:20, 25:13, 25:21).