Teisipäeval Krakówis toimunud loosimisel sai selgeks, et Eesti kuulub EM-il A-alagruppi, kus kohtutakse turniiri võõrustava valitseva maailmameistri Poola, Maailmaliiga tšempioni Serbia ja põhjanaabritega.

A-alagrupi kohtumised toimuvad Gdańskis, kuid õhus on ka variant, et Poola peab oma esimese mängu hoopis Varssavis. Kinnitust sellele aga pole, samuti ei ole infot, kellega nad esimesena vastamisi lähevad.

Euroopa meistrivõistluste kuupäevad on 23. augustist 3. septembrini, ent kuidas täpselt mängukuupäevad alagruppides jagunevad, pole veel selge. Alagrupi võitjad pääsevad kohe veerandfinaali, teise ja kolmanda koha omanikud selgitavad play-off ringis ülejäänud kaheksa parema sekka pääsejad. Küll ei ole teada, mis kuupäevadel ja kus linnades mängud edasi toimuvad.

Eesti Võrkpalli Liit mõistab, et fännid ja avalikkus soovivad võimalikult kiiresti informatsiooni saada ning esimesel võimalusel alaliit seda ka edastab. Kuni aga kinnitatud andmeid pole, palutakse kõigilt mõistvat suhtumist ja praegusel hetkel mitte kiirustada lennupiletite ning majutuste broneeringutega, mille eest hiljem raha tagasi saada või kuupäevi muuta pole võimalik.

Pärast EM-iga seotud kuupäevade kinnitatud informatsiooni selgumist koostab Eesti Võrkpalli Liit toetajatele ka spetsiaalse fännireisi paketi.