Võitjate edukaim skoorija oli 15 punktiga (+12) temporündaja Siim Ennemuist, kes lõi 12st tõstest punktiks 8 ning lisas 6 silma blokiga ja lõi ka 1 serviässa, kirjutab volley.ee. Hiljuti meeskonnaga liitunud valgevenelane Kirill Krasnevski pole peatreener Andres Toode sõnul veel heas mänguvormis ning juhendaja andis seetõttu karikamängus Krasnevskile ohtralt mänguaega. Nurgaründaja arvele kogunes 14 punkti (+10). Kogu Rakvere meeskonna servi vastuvõtt oli 70,8%, rünnakuid lahendati 52,4-protsendiliselt.

TTÜ/Kiili jäi hätta eelkõige rünnakul, kui servid saadi kätte 57,4-protsendiliselt, siis rünnakul oli meeskonna õnnestumise protsent vaid 36,4. Madis Pärtel oli 9 punktiga (+6) kaotajate resultatiivseim.

Rakvere meeskonna vastaseks on poolfinaalis Saaremaa VK, kes eile alistas otsustavas mängus 3:0 (25:22, 28:26, 25:22) Selver Tallinna.

Teisipäeval selgus esimene karikamängude poolfinalist, kui TTÜ alistas ka kordusmängus esiliiga liidermeeskonna LotusTimber/Neemeco SK 3:0. TTÜ kohtub poolfinaalis kas Pärnu Võrkpalliklubi või Tartu Bigbankiga. Selle paari avamängu võitis 3:2 Pärnu, korduskohtumine toimub 29. novembril.

Karikavõistlustel selgub edasipääseja kahe mängu kokkuvõttes. Kui mõlemad võistkonnad võidavad ühe kohtumise, määrab edasipääseja punktide arv. Nagu ikka, 3:0 ja 3:1 edu annavad võitjale kolm ja kaotajale null punkti, 3:2 paremuse eest teenib võitja kaks ja kaotaja ühe punkti. Punktide võrdsuse korral mängitakse edasipääseja selgitamiseks kuldne geim. Finaalis selgub võitja ühe mänguga.