Otsustav võit tuli tegelikult üsna raskelt: 27:25, 30:28, 25:17. Saaremaa võitis põhiturniiril 24 mängu ja kaotas vaid kaks, punkte teeniti 69.

Kuni viimase vooruni Saaremaad ohustanud Pärnu võitis täna küll Selverit 3:1, kuid see ei muutnud enam midagi. Nemad kogusid 68 punkti. Põhiturniiril kaotas suvepealinna esindus kahel korral Saaremaale, korra Selverile ning punkt osati loovutada ka turniiritabeli punasele laternale Limbažile, keda võideti kodus vaid 3:2.

Kolmanda koha saab Tartu Bigbank, neljanda Jekabpils, järgnevad Selver, Rakvere, RTU/Robežsardze ja Jelgava. Esimestena jäid play-off’ist välja leedulaste Raseiniai ja Järvamaa.

Seega toimub Credit24 Balti liiga finaalturniir 23. ja 24. märtsil Kuressaares. Järgmisel nädalal selgitatakse poolfinalistid, veerandfinaalides kohtuvad Saaremaa ja Jelgava, Pärnu ja RTU, Tartu ja Rakvere ning Jekabpils ja Selver.

Tänases mängus Pärnuga vigastas Selveri kapten ja diagonaalründaja Taavi Nõmmistu hüppeliigest ja tema osalemine Balti liiga kohamängudes on üsna vähetõenäoline.

Ühtlasi selgusid ka Eesti meistrivõistluste asetused. Saaremaa pääses otse poolfinaali, veerandfinaalides lähevad vastamisi Pärnu ja TTÜ, Tartu ja Järvamaa ning Selver ja Rakvere.

Teised tänased mängud:
RTU - TTÜ 3:1
Rakvere – Daugavpils 3:0.
Tartu Bigbank – Jekabpils (pole lõppenud)

Uudis täieneb.