Eesti statistilised näitajad jäid Itaaliale alla pea kõiges: blokipunkte teenisid Itaallased 10 meie 5 vastu, Eesti vastuvõtt oli 44%, Itaalial 52%, rünnakul näitasid eestlased 36-protsendilist realiseerimist, itaallaste rünnakuprotsent oli 50. Servil lõid mõlemad meeskonnad 4 ässa, Eesti tegi servil 12, Itaalia 17 viga. Eesti resultatiivseim oli 11 punkti (+6) toonud Albert Hurt, Markus Uuskari lisas 7 silma (+2). Itaalia poolel tõid Sebastiano Milan ja Giacomo Raffaelli kumbki 12 punkti, kirjutab volley.ee.

Eestil oli probleeme omajagu nii vastuvõtul kui rünnakul, Mart Naaber tõi välja, et koostöö sidemängijatega ei sujunud kõige paremini. "Jäime neile rünnakul alla. Klapp sidemängijatega ei olnud nii hea, et oleksime võinud võita neid," sõnas temporündaja.

Silver Maar tõdes, et itaallaste vastu oli keerulisem kui päev varasemas mängus Iraaniga. "Eks Itaalia on ka klassi võrra kõrgemal, aga meie oma mäng ka ei toiminud nii nagu eile. Omavigu tuli palju sisse ja vastuvõtt oli samuti kehv. Itaallased teevad aga rünnakul väga vähe vigu ja on kannatlikud," kommenteeris Maar ning avaldas lootust, et Venemaad on homme võimalik võita küll.

Avapäeval kohtus Eesti Iraaniga ja võttis kindla 3:0 (25:20, 25:14, 25:18) võidu. Homme kell 20.20 mängitakse Venemaaga, kes oli täna 3:0 üle Iraanist.