Eivo Žuravljovi tugevad etteasted Euroopa Meistrite liigas panevad huviga jälgima ka tema käekäiku Belgia tippliigas. Laupäeva õhtul võitis ASSE/Lenniku Euphony kodusarjas Waaslandi meeskonna (tabelis 9.) 3:0, loovutades geimiti vaid 17, 15 ja 22 punkti. Žuravljovi nimele märgiti 12 punkti (58%), mis oli meeskonna peale paremuselt teine tulemus.

Belgia meistrivõistluste liider on 15 punktiga Roeselare Knack, olles võitnud kõik viis mängu. Euphony jagab kahe võidu ja kuue punktiga 5.-7. kohta.

Meenutagem , et nii Steinberg kui kui Žuravljov on diagonaalründajad, ja oma meeskonna (Budva Budvanska) liider samas ampluaas on Oliver Venno.

Maailma mainekaima liiga – Euroopa Meistrite liiga seda ju on – skooritegijate jooksvas edetabelis paikneb Žuravljov kahe mänguga saadud 36 punktiga kaheksandal kohal. Vaid üks punkt rohkem on neljakordse klubide maailmameistri Trentino Diateci tähtründaja Osmany Juantorenal. Žuravljovist seitse punkti vähem on olümpiavõitja Maksim Mihhailovil (Kaasani Zeniit).

Prantsusmaa meistrisarjas kaotas esikohta jaganud Pariisi Volley eile Nantes`ile võõrsil 1:3 (-19, -17, 22, -14). Ardo Kreek oli seekord viiepunktimees. Nantes`il on 13, Pariisi ja Arago se Sete meeskonnal 12 punkti.

Kümnendal kohal asunud Rennes võitis eile võõrsil Cannes`i (7.) klubi 3:0 (24, 21, 23). Keith Puparti osa piirdus üheksa ja Raimo Pajusalu oma kuue punktiga. Servijate edetabelis jagab Kreek koos Dmitro Pašitskiga neljandat kohta. Resultatiivsemate pingerea tipus on üllataval moel leedulane Arvydas Miseikis (Avignon, 14.).

Prantsusmaa esiliigas võitis kuuenda mängu järjest Terville`i Florange, eile ületas õdede Polina ja Natalja Bratuhhina klubi Baroeuli (9.) naiskonna 3:1 (23, -23, 24, 17). Maksimaalsed 18 punkti kogunud Florange jagab esikohta Quimper Volley`ga.