Taotlusi esitama kutsutakse kõiki võrkpallihuvilisi või kogukondades sportimisvõimaluste eest hea seisvaid inimesi. Konkursi taotlusvormi saab täita siin: www.volley.ee/vorguplatsidkorda.

Järgmise nädala alguses valib žürii konkursile laekunud taotluste hulgast välja kaheksa silmapaistvamat. Žürii valik tehakse teatavaks 11. mail. Lisaks valib žürii veel kümme taotlust, mis pannakse rahvahääletusele, et selgitada välja täiendavalt neli rahva lemmikut. Seejärel saab 11.-17. maini toimuva rahvahääletuse käigus Credit24 Rahvaliiga Facebooki lehel ja Delfi Eesti Elu portaalis kandidaatidega tutvuda ja oma lemmiku poolt hääletada. Neli rahvahääletuse võitjat avalikustatakse 18. mail.

Žürii koosseisu kuuluvad Hanno Pevkur (EVF president), Tarvi Pürn (EVF peasekretär), Rain Sepp (Credit24) ja Eesti esirannavõrkpallur Rivo Vesik.

Seni on Eesti Võrkpalli Liit koostöös Credit24 Rahvaliigaga üle Eesti korrastanud 48 võrkpalliväljakut. Uute väljakute rajamisse või olemasolevate korrastamisse on investeeritud 25 000 eurot. Sel aastal saavad uue võrgu, postid ja platsi piirid 12 väljakut üle Eesti.