Kokku alustas põhiturniiril 16 duot ning otse poolfinaali pääsesid plussringis võidult-võidule liikunud Karl Jaani ja Rain Raud ning teise paarina Argo Arak ja Kaarel Kais.

Läbi miinusringi kindlustas koha poolfinaalis Läti võistkond Toms Benjavs - Edgars Točs ning Maksim Petrov ja Aleksei Povjakel, kes olid miinusringi viimases mängus koha eest nelja parema hulgas üle vastavalt Reinis Pekmanis - Edvarts Buividsist (Läti) ja Taavi Sadam - Rauno Tammest. Esikohamängule tagasid koha poolfinaali 2:0 (19, 9) võiduga Petrov ja Povjakeli üle Jaani ja Raud ning Benjavs ja Točs, kes olid tõelises põnevusmängus tulemusega 2:1 (-19, 12, 20) üle eelmise aasta Premium7 Cupi finalistidest Arak - Kaisist.

Pronksised autasud teenisid Arak ja Kais, kui 3.-4. koha mängus saavutati 2:0 (19, 19) võit Petrov - Povjakeli üle. Premium7 Cupi võidu saavutasid Jaani ja Raud, kes võitsid finaalis pärast avageimi kaotust 2:1 (-17, 17, 7) Benjavs - Točsi. Hilisemad finalistid kohtusid ka plussringi kolmandas voorus, kus küllaltki kindla 2:0 (12, 12) võidu saavutasid eestlased.

Ühepäevase naiste turniiri võitsid Kertti Külm ja Eliise Hollas, teiseks tulid Kristi Nõlvak ja Erle Püvi ning kolmandaks Liina Kais ja Elis Tenis.

Tuleval nädalavahetusel toimub Pärnu rannas Premium7 Grand Prix teine osavõistlus, kui Oakley Cupi raames selguvad naiste ja meeste esikolmikud.