Tegemist oli teise vooru kohtumisega, mis algselt jäeti Pariisi terrorirünnakute tõttu ära ja peeti nüüd järgi. Mäng kujunes täielikuks thrilleriks: avageimi võitis Pariis 29:27, kaotas järgmised 15:25 ja 27:29 ning võitis viimased 30:28 ja 15:12. Kokku kestis matš 2 tundi ja 37 minutit.

Pariisi resultatiivseim mängija oli sügisesel EMil Sloveenia finaali aidanud diagonaalründaja Mitja Gasparini, kes tõi 24 punkti. Eestlasest temporündaja saagiks jäi 7 silma. 13 tõstest realiseeris ta 6 (46%), 1 punkti lisas blokiga. Miinuspoolele tuleb kanda viis serviviga ja kolm eksimust rünnakul.

„Kindlasti mahub see võit mu karjääri TOP10-sse,“ tõdes 29aastane Kreek. „Mäng oli tegelikult mõlemalt poolt üsna vigade rohke ja samas ka väga võitluslik. Suutsime ära kannatada. Juba enne mängu teadsime, et arvatavasti jääme võimsuse osas alla, aga kui suudame bloki ja kaitsega hästi mängida, on kõik võimalik.“

Kreek tunnistas, et viimastes mängudes pole tema koostöö sidemängijaga kõige ladusamalt jooksnud. „Kindlasti saaks ka blokis juurde panna, aga sellise meeskonna vastu on raske keskel, kuna tõstekiirus on tavapärasest palju kiirem ja raske on nurkadesse jõuda,“ selgitas ta.

Meistrite liiga B-gruppi juhib kolme vooru järel kuue punktiga Oliver Venno koduklubi Ankara Ziraat Bankasi meeskond, Pariisil on 5, Dinamol 4 ja Friedrichshafen 0 punkti. Samas Ankara ja Moskva klubid on teistest ühe kohtumise vähem pidanud, kuna kahe riigi vahelise pingelise olukorra tõttu jäi ära nende omavaheline mäng – venelased jätsid Ankarasse sõitmata, viidates turvakaalutlustele – ning uut toimumisaega ei ole veel määratud.