Tartu ei suutnud sarnaselt Balti liigale end poolfinaali murda ka Eesti meistrivõistlustel, võites veerandfinaalseerias TTÜ vastu küll avamängu 3:1, ent kaotades kaks järgmist numbritega 0:3.

"Esimeses mängus kõik toimis laias laastus ja ju me lootsime, et seeria teine mäng tuleb sama lihtsalt. Võib-olla lootsimegi liiga lihtsalt Tallinnas võidu kätte saada, aga TTÜ näitas seal kvaliteetset võrkpalli ja me saime valusa kaotuse. Täna oli juba n-ö surma peale mäng ja... Täna võitis parem meeskond," sõnas esimest hooaega Tartut juhendav Lüütsepp.

Lüütsepp nõustub, et Mart Tiisaare ja Kusti Nõlvaku TTÜ meeskonnaga liitumisel oli seeria lõpptulemuse kujunemisel väga oluline roll.

"Kuna neil on Kristjan Jürima vigastatud, siis selge see, et Tiisaare ja Nõlvakuta olnuks neil keeruline lisakäike leida. Selles mõttes võib kokkuvõttes öelda, et nende lisandumine sai mingil määral otsustavaks."

"Muidugi oleme pettunud. Tartu Bigbank ei ole harjunud sellisel tasemel võrkpalli näitama. Õigustusi ja vabandusi meil pole, aga eks siin ole omad põhjused asjadele. Tänasel päeval on seis selline. Seis on "s", aga loodame, et see on tuleviku väetis," tõi Lüütsepp lõpetuseks Lennart Meri kuulsa tsitaadi.