TTÜ surus kodusaalis tartlased kohe vastu seina, võites esimesed kaks geimi 25:16 ja 25:19. Tartlastele jäi seega ainult üks võimalus: võita neli järjestikust geimi. Sellega said nad ka hakkama, olles paremad 25:23, 25:22, 15:7 ja 25:20. Maratonmäng kestis kokku kaks tundi ja 41 minutit!

Tartu meeskond tegi tavapärases rotatsioonis vangerduse, pannes tavaliselt temporündaja positsiooni täitva Henri Treiali nurgaründajaks, kirjutab volley.ee. Käik tasus ennast igati ära, sest Treial oli 22 punktiga Tartu parim, jäädes 16-ga plussi. Rünnakul realiseeris ta 42 tõstest 19 ehk 45,2 protsenti. Igati korralikud olid ka palluri näitajad vastuvõtul. TTÜ mängijad servisid talle 32 korda, Treial eksis kolmel juhul, positiivne vastuvõtt oli 53,1 protsenti, ideaalne 37,5. Vägevas hoos oli Tartu poolel ka temporündaja Meelis Kivisild, kes kogus 19 punkti, neist üheksa (!) blokis.

TTÜ edukaim oli taas Sander Rätsep, kelle arvele jäi 23 punkti.

Tartu poolfinaali vastane selgub homme, kui kordusmängu peavad Rakvere Võrkpalliklubi ja esiliigas mängiv TTÜ/Kiili. Avamatši võitis Rakvere 3:1.

Karikavõistlustel on juba poolfinaali jõudnud ka Järvamaa Võrkpalliklubi. Nemad kohtuvad nelja parema seas karikakaitsja Pärnu Võrkpalliklubi või Tallinna Selveriga. Siin paaris toimub korduskohtumine laupäeval. Avamängu võitis Pärnu kodusaalis 3:1.

Mäng täispikkuses: