TTÜ sai täna Pärnu VK vastu 0:1 kaotusseisust raske võidu 3:2 (-16, 18, 23, -22, 12).

Tegelikult lõid tallinlased rusikad taeva poole juba siis, kui läksid 2:1 ette, sest sellega oli juba tagatud põhiturniiri võit ja Final Four'i korraldusõigus.

"Ei olnud kõige ilusam mäng. Kangutades see võit täna tuli," kommenteeris TTÜ peatreener Janis Sirelpuu. "Final Four Final Fouriks. Ma lootsin Pärnut võita ja mis sest, et nad olid haavatud (haiguse tõttu ei teinud kaasa Kardo Kõresaar, vigastus jättis eemale Jaanus Nõmmsalu, ka Andrus Raadik oli hiljuti haige - toim), olen väga rahul, et see meil õnnestus. Me pole ammu Pärnut võitnud. Viimati juhtus see Schenkeri liiga finaalis. Sellest ajast on palju vett merre voolanud."

Daniel Maciel kogus TTÜ poolel 20, Kirill Krasnevski 14, Sander Rätsep 12 ja Mihkel Tanila 10 punkti. Seejuures püsib ülikoolimeeskond alates oktoobrist kaotuseta, teenides juba 16. järjestikuse võidu. Hindrek Pulk jõudis kuurortlinna esinduse poolel 25 ja Timo Tammemaa 18 ja Taavet Leppik 16 punktini.

Teises tänases mängus alistas Tallinna Selveri Danpower/Võru VK 3:0. Geimides loovutati Võrule 18, 11 ja 20 punkti. Federico Marretta panustas võitu ülaplatsimängijana 16 punkti.

54 punkti kogunud TTÜ on põhiturniiri esikoha kindlustanud. Selver tõusis tänase võidu toel Bigbank Tartu kõrvale, kui mõlemal meeskonnal on kirjas 49 silma. Pärnu Võrkpalliklubi on 48 punktiga neljas.

Emajõelinna võistkond võõrustab pühapäeval toimuvas olulises kohtumises Pärnu Võrkpalliklubi. Danpower/Võru Võrkpalliklubi sõidab külla Rakvere Võrkpalliklubile ja Järvamaa Võrkpalliklubi Selverile.

TTÜ-Pärnu tipphetked: