Pärnu võitis Tallinnas peetud seeria teises mängus avageimi 25:20 ja teise 25:17. Kolmandas geimis hoidis Pärnu esmalt pidevalt initsiatiivi ja kolme-neljapunktilist edu. Suvepealinna võistkond oli veel ees 21:17 ja 22:19, ent siis oli TTÜ kord särama hakata. Esimene geimpall jäi seisul 24:23 realiseerimata, ent 24:25 kaotusseisus maandus Timo Tammemaa ründelöök audis ja nii oligi TTÜ sel hooajal esmakordselt Pärnult geimi napsanud, kirjutab volley.ee.

See oli aga alles soojendus eesootavale. Hoogu sattunud TTÜ jätkas sama bravuurikalt ja spurtis ette 4:1, 10:5, 12:6 ja 19:14. Servima tulnud Martti Keele hea pallinguseeria tõi Pärnu punkti kaugusele, ent siis maandus sidemängija serv audis. Tammemaa ründelöögi järel jõudis Pärnu veel 21:21 viigini, seis oli tasa ka pärast Kardo Kõresaare edukat sooritust. Seejärel lõi aga esmalt Tamar Nassar blokki, Timo Tammemaa auti ja geimile pani punkti Taavi Arula ründelöök.

Viiendas geimis oli seis tasa skoorini 6:6, ent siis rebis TTÜ kahepunktilisse eduseisu ja hoidis seda 11:9-ni. Pärast seda Pärnu enam punkte ei teeninud ja TTÜ võistkond võis magusat võitu tähistama hakata.

Tehnikaülikooli parim oli 19 punktiga Sander Rätsep, suurepärase esituse pakkus olude sunnil nurgaründaja positsiooni täitnud rahvusmeeskonna libero Madis Pärtel. Ta lõi 27 tõstest punktiks 17 ja lisas ühe serviässa. Tempomehed Siim Ennemuist ja Joonas Popman kogusid üheksa blokipunkti.

Pärnul ei mänginud põhimeestest täna Taavet Leppik, Andrus Raadik ja Hindrek Pulk, Martti Keel sekkus mängu vaid kahel korral pallima. Tiitlikaitsja edukaim oli 22 punktiga Kardo Kõresaar, Timo Tammemaa lisas 20 ja seitse blokipunkti kogunud Tamar Nassar 17.

Võistkondade statistilised näitajad olid üldiselt peaaegu samad, vaid serviässades oli Pärnu vastasest selgelt parem. Nemad teenisid pallinguga 13 punkti, TTÜ neli.

Kolme võiduni peetava seeria kolmas mäng peetakse pühapäeval kell 16:00 Pärnu spordihallis.

Mäng täispikkuses: