„Numbrite poolest suhteliselt võrdne mäng, aga esimese geimi poole peal sain aru, et suudame täna Selverile oma mängu peale suruda," lausus kohtumise järel TTÜ peatreener Janis Sirelpuu, vahendab volley.ee. Vastuvõtul oli mõlema meeskonna protsent 44, rünnakul oli TTÜ parem 48-42 ja blokis 12-10. Ässpallinguidki kogunes TTÜ-l veidi rohkem: 5-2 vastu.

„Lisaks tundub, et meie võistkond tahab pronksmedalit rohkem kui nemad. Ametlikes mängudes on Selver meid sel hooajal ühe korra võitnud, loodetavasti õnnestub edukat seeriat jätkata ja kolm korda järjest Selver meid võita ei suuda," lisas Sirelpuu.

Selveri meeskonna peatreener Rainer Vassiljevit kurvastas, et neljast geimist kolmel said vastased alguses kohe kiire nelja-viie-punktilise edu, mis lubas neil pingevabamalt mängida. Teises geimis kontrollis sündmuste käiku Selver ja vaatamata TTÜ lõpuspurdile, suutis geimi ka võita.

„Ilmselgelt oli meestel mingi hetk vibra sees, seega läheb neile korda, mis väljakul toimub ja et pronksmedalid on mängus," lausus Vassiljev. „Täna ei leidunud meil ka sidemängijat, kellega mäng oleks toiminud," lisas Selveri peatreener, kes kohtumise jooksul korduvalt Andres Toobalit Ergo Sartakoviga asendas ja vastupidi.

Kohtumise edukaima tõi Selveri meeskonna diagonaal Lincoln Williams 24 punti, TTÜ ametivenna Daniel Macieli arvele jäi 21 punkti. Parima efektiivsusnäitajaga oli aga TTÜ nurgaründaja Kirill Krasnevski, kelle arevele jäi 19 punkti ja kohtumise lõpuks jäi ta 18-ga plussi.

Mängu tipphetked:
Mäng täispikkuses: