„Kättemaksu aeg on käes, tahame Schenker liiga poolfinaali kaotuse eest revanši," lausus poolfinaalseeria eel Pärnu meeskonna kapten Andrus Raadik. Vähemalt poolfinaalseeria avamängus toimis suvepealinna võistkond täielikult tema sõnade järgi, kirjutab volley.ee.

Neljast esimesest punktist kaks tõi Raadik servijoone tagant ja kuigi seisul 0:4 võttis Selveri meeskonna peatreener Rainer Vassiljev pooleminutilise mõtlemisaja, olukord eriti ei paranenud ja seisul 2:10 pidi juhendaja mehed uuesti enda juurde kutsuma. „Täna õnnestus mäng päris hästi. Suutsime Selveri kohe algusest peale serviga ära suruda ja lisaks töötas ka meie blokk," rääkis Raadik, kes tõi võitjate edukaimana 15 punkti. Ühtlasi oli ka tema rünnakuprotsent (63) võistkonna parim. Kokku realiseeris ta 19 tõstest 12. Enda panust ei soovinud Raadik siiski üle tähtsustada. „Olime väljakul ühtse meeskonnana ja kõik andsid võitu oma panuse," lausus võitjameeskonna kapten.

Selveri meeskonna peatreener tõi tänase kohtumise võtmeteguritena samamoodi välja pallingu ja servivastuvõtu. „Me ei suutnud neid oma serviga lõhkuda. Lincoln Williams küll tegi seeriaid, ent vaid ühest mehest jääb väheks. Pärnu lõi aga kohtumise jooksul stabiilselt head servi," rääkis Vassiljev. Pilk protokolli räägib samuti karmi keelt. Pärnu vastuvõtt oli 57, Selveril 43. Erinevus kandus edasi ka rünnakule, kus Pärnu realiseeris 49 protsenti olukordadest, Selver vaid 35. Kaotajate 28st rünnakupunktist tõi diagonaalründaja Williams koguni 19, lisaks austraallaselt ka kolm serviässa.

Selle paari teine kohtumine toimub laupäeval Pärnus, Bigbank Tartu ja TTÜ avavad oma poolfinaalseeria neljapäeval TTÜ spordihoones. Ka seda mängu näitab otseülekandes Delfi TV.

Mäng täispikkuses: