"Kuni kolmapäevani sain veel trenni teha, aga nüüd pandi see võimalus ka lukku. Olen nüüd olnud nelja seina vahel lukus," sõnas Täht alustuseks.

Küsimustele vastates ütles Täht muu hulgas, et kõige võimsam mängija, kellega ta on koos mänginud, on Wilfredo Leon. "Jõusaalis see ehk näha ei olegi, aga palliplatsil näevad seda kõik, kes vähegi mänge vaadanud. Selle mehe õlg ja hüpe on ikka midagi muud."

Treeneritest on Tähe karjäärile kõige tugevama jälje jätnud endine Eesti koondise juhendaja Gheorghe Cretu. "Esimese nimena ütleksin kindlasti Gianni. Tema aitas mul teha välismaale suure sammu edasi, temata olnuks see oluliselt keerulisem. Raul Reiter on mõjutanud mind Audentese ajal, kui tuli see arusaam, et mida on vaja teha, et saada võrkpalluriks ja alaga ka leiva lauale saaks. Lisaks veel esimesed treenerid. Ja iga treener on ikka mingi jälje jätnud."

Võrkpalli populaarsuse kohta Itaalias ütles Täht, et jalgpall ja korvpall on küll popimad, ent ka võrkpallil on siin suur tähtsus: "Näiteks see linn, kus mina elan on läbinisti võrkpallilainel. Ka mängijad on kõik nägupidi tuntud."

Vaata Robert Tähe vastuseid fännidele: