Aganits oli platsil kogu mängu, lõi punktiks mõlemad tõsted ja tõi ühe punkti blokiga. Teppan sekkus esimeses ja kolmandas geimis vahetusest, statistikasse läks kirja vaid üks serviviga. "Nagu näha, siis tõsteid ikka jagatakse, lausa kaks palli - pole paha," ironiseeris Aganits pärast mängu. Samas on temporündaja vähene rünnakukoormus mõistetav, sest Altotevere oli suures hädas pallingu vastuvõtul (34%), vahendab volley.ee.

Teppan tunnistas, et Modena on selge tiitlipretendent sel aastal ja seda meeskonda võita nende kodusaalis ei ole raske mitte ainult Itaalia klubidel, vaid ka kõikidel teistel. "Mängu algusest peale pandi meeletu surve peale just servi osas. Nende äärmiselt mitmekülgne ning varieeriv serv lõi kogu vastuvõtu osakonna segamini," selgitas Teppan meeskonna peamist allajäämise põhjust. Kokkuvõtteks sõnas Teppan: "Mäng kujunes ühe võistkonna jõudemonstratsiooniks, kuid sellest hoolimata oli kohalik melu ja olu omaette vaatamisväärsus."

SuperLega esikohta hoiab 24 punktiga Modena, kus põhiraskust kannavad Brasiilia koondise sidemängija Bruno, nurgaründajad Earvin N'gapeth (Prantsusmaa) ja Nemanja Petric (Serbia), temporündaja Pieter Verhees (Belgia) ning mitmed Itaalia tippmängijad. Modenale järgnevad Treia Lube (22), Perugia (19) ja Trentino (18). Altotevere on 6 punktiga 13 meeskonna hulgas 10. kohal.

Ühe huvitava pallivahetuse sellest mängust leidsime ka Youtube'i vahendusel, põhirõhk on siin loomulikult N'Gapethi erilised tõstel:

Aganits kommenteeris olukorda järgmiselt: "Koosolekul öeldi, et igat palli, mida võimalik lüüa, sealt poolt ka lüüakse. Aga nad lihtsalt naudivad mängu ja kõik oskavad kõike."

Itaalia SuperLega, 8. detsember:
Modena - Altotevere 3:0 (19, 11, 21)