Georghe Cretu juhendatava Cuprumi võidunumbrid olid 3:1 (19, -20, 24, 16), Täht panustas võitu 22 punkti, realiseerides 29-st tõstest 20 ning lisade ühe blokipunkti ja ühe serviässa.

23 punktiga suutis enamat vaid diagonaalründaja Lukasz Kaczmarek. Pallingu vastuvõtul igati head 52-protsendilist täpsust näidanud Tähe kasutegur +16 kujunes kogu mängu parimaks. Samuti algusest lõpuni platsil viibinud Keith Puparti kontosse märgiti 13 punkti, millest 11 (46%) tulid rünankul ja kaks blokis. Pluss-miinus arvestuses jäi Pupart kümnega plussi, vahendab volley.ee.

"Järjekordne magus võit ja ülimalt olulised kolm punkti käes, mis tõstsid meid hetkel viiendale kohale. Tänane mäng oli võib-olla viimase kahega võrreldes kõige keerulisem, mida näitas ka tõeline maratongeim, mille võitsime 36:34 tulemusega. Selle geimi võiduga oli näha, et murdsime vastase ära ja neljandas geimis oli juba palju lihtsam," rääkis Täht Eesti Võrkpalli Liidu kodulehele.

"Kuni avavileni oli minu mängimise kohal suur küsimärk. Hommikuses trennis sain palliga vastu nägu niimoodi, et silm sai kahjustada. Ka varem on seda juhtunud, aga seekord oli löök kahjuks eriti täpne. Arst keelas tegelikult mängimise ja treenimise 10 päevaks. Üks silm oli päris udune, aga õnneks mängu ajal see väga ei seganud ja sain ilusasti omadele asjadele keskenduda. Kuna laupäeval on kavas järgmine mäng, siis loorberitele puhkama ei saa jääda ning homsest algavad uued trennid ja uus keskendumine."

40 punkti kogunud Cuprum tõusis turniiritabelis viiendaks. Ühe enampeetud mängu juures jäädakse teisel kohal paiknevast Poola legendaarsest suurklubist Belchatowi Skrast, kellega mängitakse laupäeval, maha kolme punktiga. Eilne vastane Wegiel (38 punkti) langes koha võrra seitsmendaks.

Vaata maratongeimi teist poolt siit ja kogu mängu kokkuvõtet siit.