Selver kindlustab juhul, kui Martti Rosenblatt või Martin Ruul peaks vigastada saama, Vesikuga tagalat, kahe nädala eest rannavõrkpallihooaja lõpetanud Vesik ise pelgalt kohatäide olla ei soovi, vahendab volley.ee

"Küll ma Poolast magusa lepinguga naasen. Iseasi, kas ma suudan agentidele nii palju "ei" öelda," muheles Vesik ja jätkas tõsinedes: "Olin kohe pakkumisega nõus. Selver on mind palju aidanud ja mul pole vastuteene sooritamise vastu midagi."

Viimati 2005. aastal Selveris mänginud Vesiku sõnul võtab rannast saali tulek vähem kohanemisaega kui vastupidiselt tegutsedes.

"Füüsiline vorm on OK, kuid imselt ei suuda ma nii lühikese ajaga kiire mängutempoga kohaneda," lausus saalihooajal Selver/Audentese esiliiga klubi aitav Vesik.

Selver kohtub neljapäeval Częstochowas toimuva Arkadiusz Golase V memoriaali avavoorus Eesti aja järgi kell 18 viiel aastal järjest Poola meistriks kroonitud Belchatowi PGE-ga, teises paaris on kaks ja pool tundi hiljem vastamisi kohalik Domex ning Euroopa Meistrite liiga finalist Saloniki Iraklis. Reedel peetakse kohamängud.