Prantsusmaa meistrivõistlustel kaotasid Rennes (Raimo Pajusalu) ja Arago de Sete (Keith Pupart). Väärt võiu sai Terville Florange'i (õed Natalja ja Polina Bratuhhina) naiskond.

Prikamje kodulehel põhjendas meeskonna treener Vladimir Vikulov musta seeriat järgmiste sõnadega: „Enne ärasõitu eelmisele mängule said pooled mehed raske toidumürgistuse ja ei ole treeninud. Enne eilset (üleeilset - toim) mängu said kaks meest trauma – üks murdis jala ja teine, põhisidemängija, on hädas seljaga. Me ei saanud korralikult harjutada ja Dünamole vastupanu osutada. Ja muidugi, Dünamo on väga tugev.“

Dünamo peatreener Juri Maritšev: „Vaatamata numbritele polnud mäng sugugi kerge. Vastane mängis sitkelt. Pidin mobiliseerima kõik ressursid.“ Pool Dünamo meeskonda on eilsed või tänased Venemaa koondislased, sh kaks olümpiavõitjat ja üks Euroopa meister.

Oma (Sinises) alagrupis on Permi Prikamje kaheksa meeskonna hulgas kahe punktiga seitsmes, juhib 15 punktiga Belgorodi Belogorje.

Halvasti läks ka meie Prantsusmaal pallivatel meestel. Rennes kaotas kodus Beauvais`le 1:3 (-18, -16, 22 -21), kolmandas ja neljandas geimis mänginud Raimo Pajusalu tõi seitse punkti. Keith Pupart sai samuti mängust osa vaid kahes geimis, kui Arago de Sete kaotas Tours´ile kodus 0:3 (-18, -23, -21). Pupart tõi kaheksa punkti. Pariisi Volley  alistas eile õhtul Lyoni 3:2. Liigatabelis Tours`iga esikohta jagava Pariisi temporündaja Ardo Kreek panustas võitu 8 punktiga.

Hästi mängisid aga Polina ja Natalja Bratuhhina kohtumises koht kõrgemal paikneva Venellesi naiskonnaga, aidates Terville´Florange võidule seisuks 3:2 (25, -18, -22, 22, 9). Polina tõi 25 punkti ja kahes viimases geimis pöördesse oma panuse andnud Natalja seitse punkti.