Venemaa superliigas 18 võidu ja 4 kaotusega teist kohta hoidev Kemerovo lubas külalistel end alguses veidi üllatada. Eesti koondise diagonaalründaja tõi avageimis kaheksa punkti ja Galatasaray võitis 25:22. Seejärel soosik siiski kogus end ja andis Türgi võistkonnale järgmistes geimides 22, 18 ja 15 silma. Kemerovo treeneriks on soomlane Tuomas Sammelvuo, kes on peamine kandidaat ka Venemaa rahvuskoondise peatreeneri kohale.

Venno troonis tavapäraselt punktitoojate tabeli tipus. Tema 25 punkti jagunesid nõnda: 21 rünnakult (rünnak 44%), 3 serviga, 1 blokiga. Kemerovo diagonaalründaja Viktor Poletajevi arvele kanti 20 silma (48%). Täismängu sai kirja veel üks Eestiga tihedalt seotud mees – aastaid siinmail mänginud ja Eesti võrkpalliliidu poolt registreeritud Dmitri Pašitskii panustas Kuzbassi võitu 8 punkti (78%). Kahe võistkonna peale oli parim Venno efektiivsusnäit +18. STATISTIKA

Kordusmäng peetakse 5. märtsil Istanbulis, Galatasaray peab võitma 3:0 või 3:1 ja seejärel tuleb venelased üle mängida ka kuldses geimis. Teise finalisti selgitavad hiljuti klubide MM-i võitnud Trentino ja Piraeuse Olympiacos.