Kesise tasemega Austria meistrivõistlustel pole Hypo Tirolil suurt vastupanu oodata ka järgmiselt vastaselt, kolmapäeval minnakse vastamisi kuuendal kohal asuva Supervolley Enns meeskonnaga, kirjutab volley.ee. Mõlemad eestlased tegid Klagenfurti vastu kaasa kogu mängu ja näitasid head vormi. Juhkami kogus +10 kasuteguri juures 12 silma (rünnak 56%), Venno +6 juures 10 silma (rünnak 50%).

Austria liiga parimate skooritegijate edetabelis on Venno 114 punktiga 6. ja Juhkami 78 punktiga 22. kohal. Serviässade arvestuses on Juhkami teine (14 ässa), blokipunktide arvestuses Venno 23 blokiga seitsmes. Venno on senistes mängudes näidanud rünnakuefektiivsust 31% ja Juhkami 23% (vastavalt 7. ja 18. näitaja liigas).

Innsbruck on 29 punktiga meistrivõistluste kindel liider, järgnevad Aich/Dob (21) ja UVC Holding Graz (20). Euroopa Meistrite liigas on Innsbruck kolme vooruga kogunud ühe võidu, alagrupis annab see Belchatowi (Poola) ja Antwerpeni (Belgia) järel kolmanda koha. Järgmine Eurosarja mäng on eestlaste koduklubil 17. detsembril, kui sõidetakse külla Belchatowile.