"Olen väga korralikult trenni saanud teha ja meeskonda sisse elanud. Siiani jagub meeskonna, treenerite ning klubi tegevuse kohta ainult kiidusõnu. Tegu on täisprofessionaalse klubiga, mis tagab kõrge kvaliteediga treeningud nii hommikul kui õhtul. Tasakaal noorte ja kogenumate mängijate vahel on samuti olemas," sõnas Nõmmistu Ball Sports Agency vahendusel.

Meistrite liigas mängiva klubi tasemest annab aimu juba üksnes selle peatreener, argentiinlane Daniel Castellani, kes juhendanud mitmeid Euroopa tippklubisid, ent ka Argentiina ja Poola koondist.

"Tänu klubi poolt ehitatud spordihallile on treeneritel täielik vabadus aja ja treeningute planeerimisel. Samuti on klubi juhtkond teinud kõik selleks, et kogu trenniväline elu oleks võimalikult mugav."

"Tunnen end meeskonnas juba väga hästi. Kuu ajaga on edasiminek nii füüsiliselt kui tehniliselt märgatav. Ka treener sobib, kuna on kaasaegse võrkpalli detailideni lahti võtnud ja suudab igas elemendis mängijaid arendada. Palju on uusi ideid, millele seni pole osanud tähelepanu juhtida. Esimesed kuu aega on tegeletud just tehnilise soorituse parandamisega."

"Loodan, et areng jätkub ja meeldiv koostöö treeneritega kestab hooaja lõpuni," lisas 25-aastane võrkpallur.