Resultatiivseim oli 16 punktiga Saloniki Epikuroses mängiv Pavel Kružajev, kuid tema klubi kaotas Ateena Panathinaikosele 0:3. Eksnarvalane punktistas 23-st tõstest 13 ja blokeeris kolm vastase ründelööki.

Enam kui 50-protsendilise tulemuse tegi ka Saloniki PAOK uustulnuk Sander Steinberg, kes sai mängus Saloniki Arisega kirja 10 punkti – üheksa lööki, üks blokk. Panathikaikos ja PAOK jagavad Kreeka kõrgeimas liigas 11 punktiga esikohta, Epikuros on üheksas.

Poola kõrgliigas tõi Ardo Kreek Varssavi Polütehnikumi meeskonnale 9 punkti, aidates alistada Olsztyni Indykpoli 3:0. Kreek lõi punktiks kuus söötu 11-st, tegi kaks blokki ja ühe serviässa. Kaotajate poolelt vastas Toobal põhitöö kõrval kahe pnktiga – bloki ja pallingu eest. Kreegi meeskond on kolmas; Toobali oma kümnes.

Pealkiri ei käi seekord Oliver Venno kohta. VfB Friedrichshafen, kuhu ta kuulub, võitis Saksamaa meistrisarjas neljandas voorus 2000 pealtvaataja ees võõrsil Rottenburgi meeskonna 3:0, kuid Venno panus oli vaid kaks punkti 12-st tõstest. 16 punktiga oli resultatiivseim portugallane Joao Jose, eriauhinna pälvis 10 punkti toonud serblane Milos Vernič. Venno põhikonkrent diagonaalründaja kohal Adrian Gontariu eile ei mänginud.

Peatreener Stelina Moculesku tunnistas, et vaatamata ülekaalule oli mängulisi probleeme, kedagi eraldi nimetamata. Peale VfB Friedrichshafeni on kaotuseta vaid SCC Berliin.