Eesti koondis alustas tänast mängu koosseisus Keith Pupart, Ardo Kreek, Kert Toobal, Martti Juhkami, Oliver Venno, Rait Rikberg ja Timo Tammemaa. Kolmandas geimis sekkus vahetusest Renee Teppan, teises Andres Toobal. Robert Täht teenis mänguaega teises ja kolmandas ning Andri Aganits kahes viimases geimis, vahendab volley.ee.

Meie parimana tõi diagonaalründaja Oliver Venno 19 punkti, realiseerides 42 tõstest 18. Martti Juhkami lisas 16 punkti. Tema rünnakuprotsent oli 41. Kahekohalise saldoni jõudsid meie poolel veel Keith Pupart (11) ja Ardo Kreek (10).

Slovakkide ridades valmistasid meile enim peavalu Peter Michalovic ning Matej Patak, kes Eesti väljakupoolele vastavalt 17 ning 16 punkti lõid.

Mängu kokkuvõttes olime slovakkidega rünnakuprotsendilt peaaegu võrdsed. Vastaste näitaja oli 48, meil 47. Vastuvõtul olime aga selgelt paremad. Näitajad vastavalt 61 ja 51. Blokiga teenisid võõrustajad üheksa ja meie seitse punkti, ässpallinguid lõime kuus, slovakid poole vähem.

9.-18. oktoobrini kestval EM-finaalturniiril kuuluvad Gheorghe Cretu hoolealused ühte alagruppi Prantsusmaa, Horvaatia ning võõrustajariigi Itaaliaga.

Samuti end Euroopa 16 parima sekka murdnud Slovakkia püüab edasipääsu aga Venemaa, Soome ning Serbia vastu.

Homme kohtuvad samad vastased Puchovis uuesti.