Kõige enam on mängijaid Tallinnas Pirita rannas, kus on sel aastal juba kaks korda murdunud osalejate rekord. Osalejaid vastavalt korrale siis 84, 96 ja 17. juunil, ekstreemsel lumesajuga päeval koguni 61 volletajat. Alati on uusi tulijaid, kuid ka tublisid võrkpallifänne, kes ei ole puudunud üheltki etapilt.

„Credit24 Suvevolle osalejate rekord on juba purustatud. Teise etapi 96 osalejat on Credit24 Suvevolle kõigi aegade suurima osalusega etapp,“ rääkis Pirita etapi peakorraldaja Keiu Põlluveer ja seadis uusi sihte: „Nüüd on korraldajatel jäänud veel unistus saada see number kolmekohaliseks. Kui vähegi päev otsa päike paistab, siis teeme ka selle ära.“

Üheks edu aluseks on Põlluveeri sõnul hea teeninduse pakkumine kõigile tulijatele, aga sponsorite tubli toetus: „Me pakume turniiri seitsmel eriväljakul suurepärast suve feelinguga – alati on meil päike väljas olnud, muusika mängib ja inimesed on väga toredad. Väga palju on aidanud, et meil on nüüd Credit24 Rahvaliiga facebooki pealehe kõrval ka oma turniiri leht, kus saab alati olla jooksvate uudistega kursis, aga vaadata üritustest ka galeriisid.“

Populaarsuse taga on ka kindlasti turniiri sobivus kõigile, kes vähegi võrkpalli mängida oskavad. „Igaüks võib kohale tulla, kasvõi üksi. Kohapeal loositakse talle mees- või naiskond. Kui ta varem pole mänginud, siis saab kindlasti enda võistkonda ka mõne väga tubli harrastaja ja nii on võistkonnad võrdsed, turniir tasavägine ja huvitav. Loos toimub arvutiprogrammiga, mis võtab arvesse ka varasemate turniiride tulemusi,“ seletas Põlluveer kuidas turniiri põnevus säilitatakse.

„Mängitakse kolmestes või neljastes võistkondades saalivõrkpalli reeglite järgi,“ jätkas Põlluveer turniiri tutvustamist ja leidis, et mängurõõmu leiab siit igaüks: „Meil on siin nii rannalõvisid, mehi-naisi, kes pole spetsiaalset võrkpallitrenni kunagi teinud, aga ka paar aastat trennis käinuid, veteraniliiga mehi-naisi. Kohal on käinud ka nii meeste kui ka naistekoondislasi - näiteks Ronald Järv ja Liis Kullerkann. Muuseas, kumbki turniiri võitnud ei ole. Iga kord on kohal olnud ka näiteks Eesti käsipalli meistriliigas joonemängija positsioonil mängiv Priidik Neps, aga ka mänginud on ka mitmekordne Eesti meister ujumises Priit Aavik. Kokkuvõtvalt on tegu ausa ja toreda rahvaspordi üritusega, kus võistkonnad loositakse arvutiprogrammiga ja sa kunagi ei tea kellega kokku satud. Kindlasti leiad aga endale iga kord vähemalt kaks või kolm uut sõpra,“ seletas turniiri peensusi ja võlusid Põlluveer.