Rahvusmeeskonna sidemängija panustas võitu neli punkti. Ilmeksimatult tegutses ta rünnakul ja servil. Pallingul lõi Toobal väljaku piiridesse kõik 18 servi, rünnakul jäid maha mõlemad sooritused, kirjutab volley.ee. Lisaks ehitas Toobal vastastele ette kaks punktiväärilist blokki.

Koduväljakul mänginud Maaseiki Noliko ridades sekkus Taavi Nõmmistu matši otsustavas vaatuses. Viiendas geimis põhikoosseisu kuulunud diagonaalründaja lõi kaheksast tõstest punktiks pooled, ainsal servil tegi ta aga vea.

Harvanähtavalt võrdne on ka statistika. Mõlemal meeskonnal on tosin bloki- ja kolm servipunkti. Kummagi rünnakuprotsent on 50. Vastuvõtul oli karvavõrd parem Maaseiki meeskond, kelle näitaja oli 46, Antwerpeni klubi 44 vastu. Servivigu tegid külalised omakorda kolme võrra vähem.

Liigatabelit juhib seitsmest mängust kogutud 19 punktiga Roeselare Knack. Toobali koduklubi on kaotanud ühe matši ja hoiab 17 punktiga teist kohta. Kaks korda vastaste paremust tunnistama pidanud Noliko on 15 punktiga kolmas.

Naiste Saksamaa meistriliigas Erfurt Schwarz-Weiß liiga liider Schwerinile vastu ei saanud. Koduväljakul tuli tunnistada vastaste 19:25, 22:25, 19:25 paremust. Liis Kullerkann käis kohtumise jooksul kolm korda servimas, millest eksis ühel. Tabelis kukutas kaotus Erfurti naiskonna 11. positsioonile.