Esimene geim:

Eesti alustas koosseisus Kert Toobal, Argo Meresaar, Keith Pupart, Jaanus Nõmmsalu, Ardo Kreek, Janis Sirelpuu ja libero Sten Esna.

Suhteliselt tühjade tribüünida, kuid väga hääleka sajakonna Eesti fänni kaasaelamisel alustati väga ilusasti ja bravuurselt ning mindi ette 7:3, 11:5. Venemaa ilmselgelt alahindas vastast.

Eesti hoidis edasi initsitatiivi ja püsis eduseisus 13:8, 16:9. Suurepärane!

Meie eduseisul 19:10 võttis Venemaa mõtlemisaja ja natuke oli sellest kasu, sest venelased said kolm punkti järjest.

Aga Eesti ei lasknud sellest häirida ja võttis omakorda paar punkti - 21:13. Geimivõit on lähedal.

Olime ees 24:18, venelased võtsid veel kaks punkti, aga siis lõi Keith Pupart geimpalli - 25:20!

Teine geim:

Võrdne mäng jätkus kuni seisuni 12:12 ja Eesti suutis veel ette minna 15:14, kuid geimi lõpp kuulus täielikult ehmatusest üle saanud venelastele - 25:17.

Kolmas geim:

Eesti pääses ette 1:0, ent Venemaa näitas seejärel taset ja läks juhtima koguni 7:3 ning 8:4. Hakkab käest ära minema ...

Aga midagi pole veel kadunud - Venemaa juhtis 11:6, ent eestlastel õnestus seepeale mitu head rünnakut ja vahe vähendati 12:13-le.

Ent Venemaa ei lase meid järele - hoitakse mõnepunktilist edu - 19:15 ja 22:17. Vaatamata kaotusseisule on Eesti Venemaad korralikult raputanud ja teistele hoiatuse andnud, et osatakse mängida küll. 

Geimi lõpus oli Venemaa kindlam ja täpsem, võitis selle 25:18 ning asus ette 2:1.

Neljas geim: 

Eesti alustas tublilt, läks ette 2:1, 4:3. Seisul 4:4 tegid Eesti mehed kaitses supertööd, tõid palli isegi vastase väljakupoolelt ära. Mängul on särtsu sees veel küll. Paraku on Venemaa mängijad pisut osavamad ja läksid ette 7:5.

Eesti ei lase vastast kaugele ära, kuid pidevalt püsib mõnepunktiline Venemaa edu. Seda mängu vist päästa ei õnnestu, aga vaadates eesolevatele kohtumistele Hollandi ja Soomega, on lootust küllaga.

Venemaa liigub matšivõidu poole, nad on ees 16:10 ja siis juba 19:10 ...

Meie peatreeneri Avo Keele kaks järjestikust arupidamispausi asja suurt ei paranda, eelkõige teeb muret venelaste võimas serv.

Pisut suutis Eesti järele võtta, kuid ikkagi kaotati viimaseks jäänud geim suurelt 15:25 ja seega terve matš 1:3.