Kuna Jelgava/LU pälvis kaks kindlat 3:0 võitu, tõusis Läti naiskond tabelis teiseks ja lükkas TTÜ kolmandaks, kirjutab volley.ee.

Nädalavahetusel peeti kokku 12 kohtumist, Eesti naiskondadest sai kaks võitu Kohila VK. Laupäeval mängis Kohila 3:0 üle Tartu Ülikool/Eedeni ning pühapäeval 3:1 Famila/Võru VK. Mõlemad Kohila naiskonnale alla jäänud naiskonnad said siiski nädalavahetusel võidurõõmu maitsta, alistati Audentese SG/Noortekoondis.

Tallinna Ülikooli nukker seeria sai jätku Leedus, kui alistuti nii liiga parimale kui nõrgimale naiskonnale. Kokku on TLÜ naiskond nüüd väljakult kaotusega lahkunud juba 12 korda järjest.

Põhiturniiri võidu on juba kindlustanud Achema (60 punkti), teist kohta hoiab Jelgava/LU (46), kolmas on TTÜ (44) ja neljas Kohila (41). Leedus toimuvale 8 parima naiskonna finaalturniirile soovivad Eesti tiimidest kvalifitseeruda veel Famila/Võru VK (6. koht 29 punktiga) ja Tartu Ülikool/Eeden (9. koht, 25). Tallinna Ülikool on 11 punktiga kümnes ja Noortekoondis 7 silmaga üheteistkümnes.

Järgmine mäng peetakse 5. märtsil, kui Kohila võõrustab Noortekoondist. Nädalavahetusel võtavad Tallinnas laupäeval omavahel mõõtu TTÜ ja TLÜ ning pühapäeval on Tartus vastamisi TÜ/Eeden - Famila/Võru VK. Naiste Balti Liiga põhiturniir lõppeb järgmisel nädalavahetusel.