Nii tänane kui homne vastasseis peetakse Rumeenia väikelinnas Dejis, kirjutab volley.ee.

Mõlemad meeskonnad võitsid viimase mängu

Vastased on tänavust hooaega alustanud raskelt, kui Rumeenia liiga neljast mängust on võidetud üks ja kogutud vaid neli punkti. 12 võistkonna konkurentsis paiknetakse üheksandal kohal. Kodumeeskond läheb tänasele mängule vastu siiski positiivse emotsiooni pealt, kui laupäeval saavutati koduliigas 3:0 (20, 17, 25) paremus turniiritabeli eelviimase võistkonna Phoenix Simleu Silvaniei üle. Sarnaselt võõrustajatele on ka Eesti esindusel seljataga võidukas mäng - neljapäeval toimunud Eesti karikavõistluste veerandfinaalseeria korduskohtumises mängiti 3:1 üle Selver Tallinn ja seejärel võideti ka 25:19 kuldne geim.

Mängud peetakse Rumeenias

Vastasmeeskonna huvi ja soodsa pakkumise tõttu peetakse mõlemad kohtumised Rumeenias. Sarnane praktika on tihti toimunud käsipalli eurosarjades, kus rahakam meeskond soovib mõlemad kohtumised koduväljakul pidada ja pakub hüvitiseks vastasmeeskonnale kompensatsiooni. Tasub märkida, et rahakam ei pruugi tähendada tugevamat.

Eesti meeskonda ei saa aidata Madis Pärtel

Eesti meeskonnaga ei sõitnud Rumeeniasse Madis Pärtel, kes ootab esiklapse sündi. Seega täidab servi vastuvõtja kohustusi nooruke 18-aastane Alari Saar. Ülejäänud TTÜ põhitegijad on rivis ja valmis edasipääsu eest võitlema. Deji esinduses on lisaks kodumaistele mängijatele kaks Serbia ja üks Moldova võrkpallur.