Laupäevases mängus Joensuu vastu tõi Tiisaar 20 punkti (kasutegur +12) ja pühapäeval Oulu vastu koguni 25 punkti (kasutegur +15), teatab volley.ee. "Tunne on hea, väga raske ja pingeline mäng ühe suurima konkurendi vastu on võidetud," oli Tiisaar pühapäevase mängu järel rahulolev, "eelmine kord oma kodusaalis sõitsid nad meist 3:0 üle, nüüd siis saime hea maguse kättemaksu."

Ka laupäevast võitu hindas eestlane kõrgelt: "Isegi 9.-12. koha meeskondadega nende kodus mängida on raske, kõik võivad korralikku vastupanu osutada. Võtsime õnneks oma ära, vastane ei mänginud üldse kehvasti ja seega võib igati rahule jääda."

Loimaa Hurrikaani oli reedel 3:2 üle Rovaniemi Team Lakkapää meeskonnast, Tauno Lipp sekkus mängu korraks teises ja neljandas geimis. Samuti vahetusest sekkus Karl Külaots, kui tema koduklubi Korson Veto jäi 2:3 alla Rantaperkion Isku meeskonnale.

Hurrikaani on 43 punktiga meistrivõistlustel kolmas, LEKA Volley 39 punktiga viies ja KoVe üheksas (24). Meistrivõistluste kaks liidermeeskonda onn teistest mäekõrguselt üle, Vammalan Lentopallo on 57 punktiga esimene, Kokkolan Tiikerit jääb neist maha 2 silmaga.