Eilses vastasseisus võõrustas Tirol kodust konkurenti Bleiburgi SK Posojilnica Aich/Dobi, kelle vastu vajati tabeliseisu parandamiseks kindlasti võitu. Ülesandega saadi suuremate probleemideta hakkama, kui külalistele loovutati geimides vastavalt 19, 21 ja 14 punkti, vahendab volley.ee.

Rünnakul vaid kolmel korral eksinud ja igati head 56-protsendilist efektiivsust näidanud Teppan tõi võitjatele üleplatsimängijana 22 punkti, lisades 19 rünnakupunktile ka ühe bloki- ja kaks pallingupunkti. Eesti koondislase kasuteguriks kujunes +15, mis oli samuti mängu parim näitaja.

Rünnakul võistkonnakaaslasest veelgi efektiivsemalt tegutsenud Juhkami realiseeris 20-st tõstest koguni 12 (60%). Blokis ega pallingul nurgaründaja seekord punktiväärilist sooritust ei teinud. Ülejäänud Tiroli mängijad kahekohalise punktisummani ei jõudnud.

Viiest mängust kolm võitnud ja üheksa punkti kogunud Innsbrucki meeskond hoiab turniiritabelis üheksa meeskonna konkurentsis neljandat kohta, jäädes esikohal paiknevast Ljubljana ACH Volleyst maha nelja silmaga.

Pühapäeval läheb Tirol vastamisi Ungari meistri Kazincbarcika Vegyesziga.