Pühapäevaõhtune kohtumine tabelis seitsmendat positsiooni hoidva Latina vastu möödus kui ameerika mägedel, 3:2 võit kuulus kodus mänginud Latinale, kirjutab volley.ee.

Teppani ja Aganitsa meeskond Altotevere Citta di Castello võitis selge ülekaaluga kohtumise teise ja neljanda geimi, kaotas aga veel kindlamalt esimese, kolmanda ja tulemusega 10:15 ka viienda.

Kogu kohtumise mänginud Aganits tegi korraliku esitluse - rünnakul tõi ta 60%-lise resultatiivsusega 6 silma, ühe lisas blokis ja ühe pallinguässast. Teppan sekkus vahetusest igas geimis, kuid punktiarvet tal avada ei õnnestunud.

Aganits avaldas kahe geimi eest saadud punkti üle heameelt: "Loodetavasti saime nüüd mingid pinged maha ja suudame järgmisel nädalal stabiilsema esituse juures esimese võidu võtta." Üles-alla kulgenud mängu kohta sõnas Aganits, et võidetud geimid mängiti väga meeskondlikult ja hästi: "Ehk on see märk, et vaikselt hakkab mingi meeskonnavaim tekkima."

Teppan avaldas mängu järel kahtlust, et kuna Altotevere meeskond on väga noor, võib puudu jääda eneseusust platsil. "Kui statistika numbreid vaadata, siis ei saa aru, kuidas see mäng üldse nii kaugele jõudis. Vastased ründasid äärmiselt kõrge protsendiga," täpsustas ta.

SuperLega liidrid on neli järjestikust võitu kogunud Modena Volley ja Lube Treia (mõlemal 12 punkti), järgnevad Ravenna (12 punkti 5 mängust), Trentino (11/5) ja Perugia (10/5), Altotevere on 13 võistkonna arvestuses 11. kohal. Järgmises voorus võõrustatakse 16. novembril tabeli kümnendat, Padova Tonazzo meeskonda.