Laupäeval põhiturniiri võidu kindlustanud tartlannad loovutasid täna võrulannadele esimeses geimis 19 ja teises 16 punkti, kirjutab volley.ee Tasavägiseimaks osutus kolmas geim, milles külalised kogusid 21 punkti. Seega läks koduvõistkonnale kirja 3:0 (19, 16, 21) võit.

Rünnakul 75-protsendilise efektiivsusega sisuliselt pidurdamatu olnud Jade Šadeiko realiseeris 12 tõstet ja lisas koguni 9 pallinguässa. Pluss-miinus arvestuses jäi Šadeiko 12-ga plussi, mis oli samuti kohtumise parim näitaja. Renate Pikk aitas võitjaid 9 punktiga. Külaliste poole oli parimas hoos Hanna-Liisa Ilves, tuues 12 punkti.

Tartlannad tegid suurepärase esituse rünnakul, kus võõrustajate efektiivsus oli 51%, ja pallingul, kus koguti 18 punkti. Külaliste samad näitajad olid 36% ja 6. Ka pallingu vastuvõtul oli selge 52-21 paremus koduvõistkonnal.

Täiseduga jätkav Tartu Ülikool/Bigbank on võitnud kõik 10 mängu, Famila/Võru Võrkpalliklubil on neljandana kümnest mängust kirjas neli võitu. Neljapeäval sõidab tabeli kuues Audentese SG /Noortekoondis külla kolmandat kohta hoidvale TalTech/Tradehouse`ile.