Uue peatreenerina jätkab seni abitreenerina tegutsenud Rainer Vassiljev, teda abistavad meeskonna kapten Kert Toobal ja Peep Päll.

"Oliveril oli enese kehtestamisega probleeme, ta tunnistas seda ka ise. Ta on pehme iseloomuga ja ei taha kunagi halvasti öelda, kuigi vahel on ka vaja," teatas klubi mänedžer Martin Jürgenson Delfile. "Temaga koostöö lõpetamine oli tegelikult pikka aega õhus. Oleme suhelnud sel teemal mängijate ja abitreeneritega"

"Siiani oligi suur roll meeskonna juhtimisel näiteks kaptenil ja teisel treeneril Raineril, kes ongi nüüd peatreener."

Jürgensoni sõnul hetkel Eestis valitsev keeruline majanduslik olukord peatreeneri vallandamist ei tinginud. "Kuna hooaja lõpuni on vaid üks kuu, me mingit majanduslikku kasu sellest ei saa. Seetõttu raha ei mänginud otsuse langetamisel mingit rolli," lisas Jürgenson.

"Olen pehme iseloomuga, kuid seda muuta on raske. Mehed vajasid karmimat kätt,“ tunnistas Taats. “Ei usu, et mul kunagi nii kõrgetasemelise meeskonna etteotsa asja pole. Lahti on lastud ka kõvemaid mehi, kuid hiljem on nad mõne teise klubi eesotsas tulemusi teinud.“

Millega Taats tegelema hakkab, ei osanud pikalt põhjanaabrite juures elanud 47-aastane mees volley.ee-le öelda. „Võrkpall on mind saatnud terve elu ja sellega jään ka edaspidi seotuks. Arvan, et praeguses olukorras pean leidma tsiviiltöö ja lihtsam on mul seda teha Soomes,“ pakkus Taats.

Pühapäeval kaotas Tartu meeskond Balti võrkpalliliiga finaalis Tallinna Selverile 1:3.