26-aastane Herrera on viimased 3 hooaega mänginud Soome meistriliigas ja lõppenud võrkpalliaastal võitis Pielaveden Sampo meeskonnaga nii Soome karikavõistlused kui ka Soome meistritiitli.

"Herrera vastu tundsime huvi juba möödunud hooajal, sest teadsime, et hooajal 2007/2008 tunnistati ta Soome meistriliigas kõige kasulikumaks mängijaks," ütles Pere Leiva mänedžer Martin Jürgenson.

"Klubiks oli siis Raisio Loimu. Hoolimata Tartu paremast pakkumisest valis mustanahaline mängumees viimasel hetkel siiski Sampo meeskonna, sest tegemist oli ikkagi Soome ühe parima võrkpallivõistkonnaga."

Herrera on esindanud ka oma maa koondist. Sellel suvel Maailma Liigas mängiva Venezuela meeskonna ridades teda ei näe, kuid koondise treener on huvitatud Herrera teenetest aitamaks koondist augusti kuus toimuvatel maailmameistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiril.   

Herrera on universaalne ja osav mängumees, kelle trumpideks on servi vasuvõtt ja kaitsemäng. Oma 191 cm kasvuga ei jää ta hätta ka rünnakul. Soome meistriliigas paiknes Herrera parimate punktitoojate tabelis neljandal real.

2001. aastal saavutas Herrera Venezuela koondisega juuniorite MM-il kolmanda koha.