Kordusmängus, mis peetakse 24. novembril kell 17:00 Pärnu spordihallis, vajab Tartu poolfinaali edenemiseks vähemalt kahte geimivõitu.

Tänase kohtumise avageimis saavutas 8:6 algedu Pärnu, kuid seejärel läks kodumeeskond oma teed ning võttis turvalise 25:20 geimivõidu. Teises vaatuses püsis mäng tasavägine lõpuni, kui otsustavatel momentidel kindlam olnud Pärnu viigistas 25:22 võiduga mänguseisu. Kolmas ja neljas geim olid kui teineteise koopiad - tartlased said kiirelt ja pikalt ette, lasid seejärel Pärnu mängu tagasi, kuid vormistasid siiski võidu, teatab volley.ee.

Tartlastele tõi tänases mängus Robert Täht 21 (+9) ja Renee Teppan 20 punkti (+10). Pärnakate parimad olid Meris Merisaar 14 punktiga (7 blokki!) ja Kardo Kõresaar 13 punktiga. Kui vastuvõtul, rünnakul ja blokis olid meeskonnad peaaegu võrdsed, siis suur erinevus lõi välja pallingul - tartlased suutsid lüüa 14 ässa, pärnakad ei ühtegi.

Eesti karikavõistlused meeste arvestuses jätkuvad neljapäeval 7. novembril, kui Rakvere VK võõrustab Danpower Võru/Noortekoondist, mängu algus 19:00.