„Tuleb selline hooaeg, kus tugevat soosikut ei ole. Kindlasti tahame aga olla üks soosikutest,“ sõnas nädalavahetusel algava Schenkeri liiga eel Tallinna Selveri peatreener Avo Keel. Viimane kord kui koduse võrkpallimaastiku valitseja mõnes siinses sarjas karikata jäi, oli hooajal 2008/2009, mil karikafinaalis kaotati Tartu Pere Leivale, Schenkeri liigas ning koduses meistrisarjas on ritta seatud aga viis järjestikust tiitlit.

„Selver on kindlasti hammustatavm kui varasematel aastatel. Meie eesmärk on jõuda kolme finaali, aga ühte karikat tahaks katsuda ka, mitte vaid laua peal või saalis vaadata,“ sõnas tartlaste peatreener Rainer Vassiljev.

Tiitlimõtetega läheb algavale hooajale vastu ka Pärnu, kuid alates tänavusest hooajast meeskonda juhendava Urmas Tali sõnul ei saa ühegi klubi eesmärk olla lihtsalt Selveri võitmine. „Me ei komplekteeri võistkonda üheks hooajaks, et Selverile ära panna. Kahe-kolme aasta perspektiiv on taastada hiilgus, mis oli 2000. aastate alguses,“ ütles suvel klubiga 2 + 1 lepingu sõlminud Tali.