See oli Tartu meeskonnale juba kolmas viiegeimiline võit sel hooajal, tulemusega 3:2 alistati ka Selver Tallinn ja Pärnu Võrkpalliklubi.

Bigbanki peatreener Alar Rikberg tegi taas julgelt vahetusi, et võit koju viia, nii tegutses kahes viimases geimis põhisidemängija Kert Toobali asemel Ronald Järv, kirjutab Volley.ee. Tartlaste resultatiivseimaks kerkis täna 21 punktiga (+10) Siim Põlluäär, 20 punkti (+14) lisas Märt Tammearu ja 15 (+9) Kevin Soo. Bigbanki vastuvõtt oli 67%, rünnakuid lahendti 52-protsendiliselt, blokiga saadi 12 punkti (neist 6 tõi Soo) ning serviga 4 (eksiti 17 pallingul).

Leedu klubi edukaimana tõi 26 punkti (+21) Stanislav Lizaniec. Amber-Arlanga vastuvõtt oli 58%, rünnak 47%, blokipunkte saadi 13 ja servil löödi 5 ässa (eksiti 18 servil).

Liigatabelis on Bigbankil kirjas 6 punkti, mis annab Saaremaa Võrkpalliklubi järel teise koha. Omavahel kohtuvad kaks esimest järgmisel reedel Kuressaares. Leedu klubil on kolme mänguga kirjas 1 punkt ja tabelis ollakse kaheksandal kohal.