Esimese ja teise geimi vaheajal allkirjastasid BIGBANK ASi juhatuse liige Veiko Kandla ja MTÜ Spordiklubi Duo juhatuse liige Raivo Simson lepingu, millega toetab nimisponsor BIGBANK AS Tartu võrkpallureid lisa 30 000 euroga, et katta kulud Euroliigas osalemisel.

Bigbank Tartu ja VaLePa kohtumise eesmärk oli tutvustada tartlaste täiendatud koosseisu ning seada algavaks hoojaks sihid, milleks on konkurentsivõimeline osalemine eurosarjas, Eesti meistritiitli kaitsmine ning osalemine nii Balti liiga kui ka Eesti karikavõistluste finaalides.

Bigbank Tartuga liitusid tänavu mitmed uued mängijad nagu Georgi Topalov Bulgaariast, Denis Sintov Moldovast ning noor ja andekas Robert Viiber Rakverest. Need kolm meest annavad olulise täienduse juba eelmisel hooajal platsil käinud meestele ning lisaks otsitakse veel ühte täiendust piiri tagant. Lisaks klubiga liitunud uutele mängumeestele on platsil eelmisest hooajast tuttavad Rait Rikberg, Robert Täht, Kristo Kollo, Taavi Nõmmistu, Henri Treial, Kevin Soo ja kapten Argo Meresaar.