Selver alustas mängu paremini kui eile, võites avageimi 25:21 ning olles nelja-viie punktiga ees ka teises. Ent seejärel sai Tartu oma mängu käima ja võitis nii teise, kolmanda kui neljanda geimi.

Võitjate tulemuslikumad olid ootuspäraselt Robert Täht ja Renee Teppan, kes tõid vastavalt 21 ja 18 punkti. Head tööd tegi ka nurgaründaja Karl Jaani, kes sekkus mängu vahetusest ja lõi maha 8 palli. Teises geimis vahetas sidemängija positsioonil lätlase Artis Caicsi välja Andres Toobal.

Selveri parim oli liiga suurim punktitooja Hindrek Pulk 23 silmaga, seejuures 10 punkti tõi saarlane juba avageimis. Kapten Martti Rosenblatt oli küll resultatiivsuselt meeskonna paremuselt teine mees (12p), kuid kogenud mängumehe vastuvõtt jättis kogu mängu vältel soovida. Selveri poolel sekkus mängu keskel lahingusse temporündaja Reimo Rannar, kes vahetas välja kahvatu Timo Tammemaa. Kolmandas ja neljandas geimis said parajalt mänguaega teisedki Tallinna meeskonna mängijad.

"Meil oli vaja täna kindlasti kolme punkti ehk 3:0 või 3:1 võitu, sest vaid sel juhul säilitanuks me võimaluse vahegrupp võita," sõnas Selveri peatreener Avo Keel pärast mängu. "Kui see ei õnnestunud, siis lasin ka varumeestel kätt proovida." Keele sõnul sai täna määravaks pikk mängupaus ja halb servi vastuvõtt.

Võru noortekoondis/Danpower sai kirja järjekordse kaotuse, kui pidi kodus tunnistama Jelgava Biolarsi 3:0 paremust.

Pärnu VK-l on Schenker liiga tugevama vahegrupi liidrina 11 punkti (3 mängu neljast peetud), Tartu (2/4) jääb maha kahe ning Selver (2/4) juba seitsme punktiga. Vahegrupi võidu selgitab sisuliselt järgmisel neljapäeval peetav Pärnu - Tartu mäng. Fakt, et tartlaste peatreener Andrei Ojamets on pärit Pärnust, selles duellis ei loe. "Mulle maksab palka Tartu ja seetõttu teen kõik, et just Tartu võidaks," muheles kogenud treener.

Intervjuu Selveri peatreeneri Avo Keelega:

Intervjuu Tartu peatreeneri Andrei Ojametsaga: