Eeldatavalt on põnevam heitlus Tartu ja TTÜ naiskonna vahel, kelle põhiturniiri omavahelised vastasseisud lõppesid siiski tartlannade paremusega - võõrsil saavutati 3:0 ja koduväljakul raske 3:2 võit. Teises poolfinaalpaaris on kindel favoriit tiitlikaitsja Kohila Võrkpalliklubi/E-Service, kes alistas Tallinna Ülikooli mõlemas põhiturniiri kohtumises, loovutamata seejuures geimigi.

Kui Kohila ja Tartu naiskond kindlustasid koha poolfinaalis vastavalt põhiturniiri esimese ja teise kohaga, siis Tallinna Ülikool ja TTÜ esindus pidid nelja parema hulka jõudmiseks olema edukad kahe võiduni peetud veerandfinaalseerias. Mõnevõrra üllatuslikult liikusid mõlemad võistkonnad poolfinaali sarnase stsenaariumiga - TLÜ mängis Famila/Võru Võrkpalliklubi üle 3:0 ja 3:2 resultaadiga ja ka eelmise aasta finalist TTÜ vajas 3:0 võidu järel teises mängus Audentese SG/Noortekoondise alistamiseks maksimaalset viit geimi.

Kohila naiskond võõrustab TLÜ-d täna kell 19 ja Tartu TTÜ-d pühapäeval kell 16. Uuesti kohtutakse teisipäeval kell 18.30 TTÜ Spordihoones ja 19 Tallinna Ülikooli Spordisaalis. Vajadusel kolmandad kohtumised on kavas 17. märtsil Kohilas ja 19. märtsil Tartus.

Naiste Meistriliiga ajakava on nähtav SIIN ja tulemused SIIN.