Kui eilses esimeses veerandfinaalmängus kogus Kohila naiskond favoriit TalTechi vastu kokku 33 punkti, siis tänases teises kohtumises noppisid põhiturniiri seitsmendana lõpetanud kohilannad 40 punkti, kirjutab volley.ee. Siiski oli põhiturniiril teiseks tulnud Tallinna esinduse ülekaal mäekõrgune ja võitjas kordagi kahtlust ei tekkinud, kui kodusaalis mänginud TalTechile läks kirja 3:0 (16, 13, 11) võit.

Võitjate poolel oli parimas hoos 15 punkti kogunud Marcella Raud, kelle efektiivsusnäitaja oli samuti mängu parim +12. Eile 16 punkti toonud Merilin Paalo kogus täna 11 punkti. Maarja Kerner-Ader panustas Kohila võistkonna tulemusse seitse punkti. TalTech oli selgelt parem rünnakul, realiseerides 42% tõstetest. Kohila naiskonna sama näitaja oli vaid 14%.

Kolme geimi vajas võidu vormistamiseks ka põhiturniiri kolmas naiskond Saaremaa, alistades 3:0 (17, 7, 15) tulemusega põhiturniiril kuuenda koha saavutanud Audentese SG/Noortekoondise. Kümnest rünnakust koguni üheksa realiseerinud Keiu Silm lisas võitu neli bloki- ja kolm pallingupunkti, näidates seejuures suurepärast kasutegurit +15. Kahekohalise resultaadini jõudis ka 10 punkti toonud Kaisa Õunpuu. Kaotajate ridades lõpetas Maren Mõrd vastasseisu kaheksa punktiga.

Audentese SG/Noortekoondis ja Saaremaa kohtuvad Audentese Spordikeskuses uuesti juba laupäeval kell 15. Saaremaa võidu korral on kolmas poolfinalist selgunud, Audentese SG/Noortekoondis võit viiks seeria otsustavasse kolmandasse mängu.

Pühapäeval peavad teise mängu ka Tallinna Ülikool ja Famila/Võru Võrkpalliklubi, avamängus võttis 3:2 võidu Võru naiskond. TalTechi kõrval on koha poolfinaalis taganud põhiturniiri parim Tartu Ülikool/Bigbank.